Od
												 11.521 € 
													Od
												 10.091 € 
													Od
												 11.721 €
Pin It

Naš najbolji mali gradski automobil do sada

Kako moderni gradovi nastavljaju da rastu, tako uloga malih gradskih automobila postaje sve značajnija. Zahvaljujući Chevrolet ponudi za 2011. godinu, savremeni kupac automobila sada ima fantastičan izbor pristupačnih gradskih modela.

Chevrolet Spark

Zabavan, izražajan gradski automobil sa petoro vrata

  • Jedan od najprostranijih enterijera u klasi
  • Instrument tabla inspirisana motorciklima
  • Udobno smešta 5 osoba
Od10.091 €

Novi Aveo 5-vratni

Sportski i fleksibilan gradski automobil sa 5 vrata

  • Dinamični detalji eksterijera
  • Efikasna potrošnja goriva
  • Standardan RDS radio/CD sa aux-in priključkom
Od11.521 €

Chevrolet Aveo sa 4 vrata

Sportski i istovremeno fleksibilan gradski automobil sa 4 vrata

  • Dinamični detalji eksterijera
  • Efikasna potrošnja goriva
  • Standardan RDS radio/CD sa aux-in priključkom
Od11.721 €

Mali automobil ne mora da ima malu ličnost, Spark i Aveo, Vas neće razočarati. Fanki stil, instrument tabla inspirisana motorciklima i aux-in priključaki za MP3 plejer su novosti - naši mali stilizovani automobili su živi i uzbudljivi kao i gradovi kojima krstare.

Chevrolet linija gradskih automobila nudi moderne, ekonomične motore koji smanjuju troškove i takse na emisiju na minimum. A kompaktne dimenzije i ponuđene funkcije poput asistencije pri parkiranju, omogućavaju Vam da se smestite i na najuža mesta za parkiranje.

Dimenzije mogu biti kompaktne spolja, ali to nećete primetiti kada sednete u bilo koje vozilo. Iznenađujuće prostrana, oba gradska automobila imaju svoja rešenja za maksimizaciju prostora za prtljag i smeštaj do pet osoba.


„Mali“ ne mora da znači osetljiv – Chevrolet linija gradskih automobila ocenjena NCAP bezbezbednosnim testom

Kada je u pitanju šasija, očekujte višestruke vazdušne jastuke, najnovije sisteme u bezbednosnoj konstrukciji šasije, i kontrolu vuče kao deo standarda.

Naši mali gradski automobili takođe poseduju „brze“ karakteristike upravljanja i opcije motora koje mu omogućavaju da se kloni opasnih situacija i da krstari gradskim ulicama.

Pošto je gust saobraćaj ponekad neizbežan u metropolama, Start-stop tehnologija dolazi kao standardni deo opreme kod novog Aveo modela, dodatno unapređujući ekonomičnost u potrošnji goriva.

All links are external and will open in a new window.