Chevrolet nudi vlasnicima bezbrižnost

Iako je Chevrolet Srbija obustavio prodaju novih automobila, nastavljamo da pružamo podršku vlasnicima naših Chevrolet vozila sa mrežom ovlašćenih servisera i nizom usluga. Saznajte više o tome u nastavku…

Obustavlja se prodaja automobila marke Chevrolet

Ne prodaju se više novi Chevrolet automobili

U Srbiji se više ne prodaju novi Chevrolet automobili.

Vi, kao kupac Chevrolet automobila, možete biti sigurni da će kompanija Chevrolet i u budućnosti ostati posvećena pružanju usluga Vama i Vašem auttomobilu. Chevrolet ovlašćeni servisi će da i ubuduće nastave sa pružanjem usluga i prodajom originalnih Chevrolet delova za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Sve izričite pismene garancije ili planovi servisiranja Chevrolet vozila će ostati nepromenjeni i biće u potpunosti ispoštovani u skladu sa uslovima primenjivog ugovora.

Oko 2.000 Chevrolet servisnih mesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi Vam pružila usluge/servis, popravku i sve što je u okviru garancije potrebno Vašem automobilu u budućnosti. U Srbiji ima 11 ovlašćenih servisa koji će Vam i dalje biti na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovde.

Ako Vam bude potrebna dodatna podrška, pozovite našu korisničku službu.
Tel.: +389 2 3296094

Pronađite ovlašćene servisere

Ovlašćene servisere

Iako kompanija Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila u Evropi, još uvek smo tu da pružimo servisiranje i popravke vašeg automobila preko naše mreže ovlašćenih servisera. Oni će nastaviti da pružaju usluge servisiranja i da vam obezbeđuju Chevrolet originalne delove za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Oko 2.000 Chevrolet servisnih mesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi vam pružila usluge servisiranja. U Srbiji ima [XX] ovlašćenih servisera koji vam stoje na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovde.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Ako vam je potrebna pomoć ili podrška možete da nas pozovete ili da nam pošaljete e-poruku sa svojim pitanjima i komentarima. A ako vam je potrebna pomoć na putu, možete da pozovete brojeve za hitne slučajeve „Euro Service“-a


Opel

Idite na Opel veb lokaciju

Hoćete da kupite novi Chevrolet? Nažalost, to više nije moguće. Ali dobra vest je da kompanija Opel nudi širok izbor vozila visokog kvaliteta i odličnog izgleda, opremljenih odličnom tehnologijom i funkcijama.

Priručnici za vlasnike i infozabavu

Priručnici za vlasnike i infozabavu

Looking for performance specifications or servicing information? Want best advice on running and caring for your Chevrolet? Find all this and more in your car’s owner manual.

Garancija

Garancija

Naša posvećenost Vama

Chevrolet želi da uživate u vožnji bez problema. Želimo da ceo proces – od kupovine jednog od naših automobila do njegovog servisiranja pod garancijom – bude jasan i praktičan, bez skrivenih troškova i uz odličan odnos cene i kvaliteta. Naši automobili su potpuno pouzdani, ali ukoliko nešto nije kako treba, neće biti problema. U Srbiji i u Crnoj Gori ima 11 Chevrolet servisa.


Pomoć pri putovanju „Chevrolet Euro Service“

Pomoć pri putovanju „Chevrolet Euro Service“

Vozite potpuno smireni 24/7. Jer, čak i ako Vam se nešto dogodi, Chevrolet Euroservis će učiniti sve da što brže i elegantnije ipak stignete na odredište. Ova usluga je aktivna tokom 36 meseci, od momenta registracije Vašeg novog Chevrolet vozila. Isto tako, ova usluga Vam je dostupna u preko 40 evropskih zemalja pa slobodno možete planirati odmor gde god poželite.