Chevrolet Spark – mali automobil za gradsku vožnju

Informacije i podrška za Chevrolet Spark

Možda već znate da će kompanija Chevrolet uskoro prekinuti prodaju svojih automobila u Evropi. Međutim, serviseri ovlašćeni od strane kompanije Chevrolet nastaviće da pružaju podršku svim našim kupcima servisiranjem i održavanjem vozila. Takođe – uz podršku Opela, naše GM partnerske marke u Evropi – i dalje Vam možemo pomoći da pronađete vozilo koje tražite.

Šta god da Vam je potrebno, pretražite naslove u nastavku da biste to i našli.

myChevrolet – portal za vlasnike Chevrolet automobila

 

 

Kliknite ovde za priručnike za vlasnike i infozabavu

Ovlašćene servisere

Iako kompanija Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila u Evropi, još uvek smo tu da pružimo servisiranje i popravke vašeg automobila preko naše mreže ovlašćenih servisera. Oni će nastaviti da pružaju usluge servisiranja i da vam obezbeđuju Chevrolet originalne delove za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Oko 2.000 Chevrolet servisnih mesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi vam pružila usluge servisiranja. U Srbiji ima  ovlašćenih servisera koji vam stoje na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovde.

Ovlašćene servisere

Garancija za vozila i rezervni delovi

Garancija za vozila

Bezbrižnost

Chevrolet želi da uživate u bezbrižnoj vožnji. Od kupovine jednog od naših automobila do njegovog servisiranja i, ako je potrebno, obavljanja popravki pod garancijom, želimo da ceo proces bude jednostavan i praktičan, bez neočekivanih troškova


Zašto biste prihvatali kompromise kada je kvalitet u pitanju i plaćali više? Originalni Chevrolet delovi su:

  • Precizno projektovani da savršeno i sigurno odgovaraju Vašem Chevrolet ili Daewoo automobilu
  • Obezbeđeni sa dve godine garancije, pružajući Vam tako potpuni mir
  • Najisplativija opcija – sačuvajte dokumentaciju za Vaše originalne Chevrolet delove i oni Vam čak mogu obezbediti bolju cenu u slučaju prodaje Vašeg automobila.

Želite da kupite novi Spark?

Nažalost, to više nije moguće. Naši prodavci u Srbiji su prodali iz svojih zaliha poslednji primerak ovog popularnog gradskog automobila sa 5 vrata. Ipak, dobra vest je da Opel nudi širok asortiman veoma kvalitetnih vozila odličnog izgleda, opremljenih vrhunskom tehnologijom i funkcijama.

Modeli Opel Adam Opel Agila imaju mnoge iste odlične funkcije i tehnologije kao i model Spark, ili pogledajte ceo asortiman Opela i pronađite odgovarajući za sebe.

Opel logo na ukrasnoj masci automobila