Hoćete da kupite novi automobil?

Ne prodaju se više novi Chevrolet automobili

U Srbiji se više ne prodaju novi Chevrolet automobili.

Vi, kao kupac Chevrolet automobila, možete biti sigurni da će kompanija Chevrolet i u budućnosti ostati posvećena pružanju usluga Vama i Vašem auttomobilu. Chevrolet ovlašćeni servisi će da i ubuduće nastave sa pružanjem usluga i prodajom originalnih Chevrolet delova za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Sve izričite pismene garancije ili planovi servisiranja Chevrolet vozila će ostati nepromenjeni i biće u potpunosti ispoštovani u skladu sa uslovima primenjivog ugovora.

Oko 2.000 Chevrolet servisnih mesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi Vam pružila usluge/servis, popravku i sve što je u okviru garancije potrebno Vašem automobilu u budućnosti. U Srbiji ima 11 ovlašćenih servisa koji će Vam i dalje biti na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovde.

Ako Vam bude potrebna dodatna podrška, pozovite našu korisničku službu.
Tel.: +389 2 3296094

Primio/la sam pismo o povlačenju proizvoda. Šta da radim?

Sledite uputstva navedena u pismu i zakažite sastanak sa svojim ovlašćenim servisom. Da biste pronašli ovlašćeni servis blizu Vas, pogledajte lokator na veb-sajtu.

Koliko dugo/koliko godina će kompanija Chevrolet nastaviti da obezbeđuje servisne delove za moj automobil?

Nastavićemo da obezbeđujemo Chevrolet originalne delove za Chevrolet vozila najmanje 10 godina nakon što se poslednji primerak Chevrolet automobila proda u Srbiji.

Uzeo/la sam Chevrolet automobil na lizing. Da li ću moći da ga koristim do kraja lizing perioda i vratiti automobil kao što je planirano?

Vaš ugovor o lizingu će ostati nepromenjen. Isključivo Vaša lizing kompanija može da razgovara i dogovara sve promene ugovora.

Kupio/la sam Chevrolet automobil, i nije mi još isporučen. Da li će mi biti isporučen?

Vaša porudžbina je i dalje važeća. Kontaktirajte svog prodavca zaduženog za isporuku automobila.

Zašto je kompanija Chevrolet odlučila da povuče prodaju novih automobila u Evropi?

Usled brojnih nepovoljnih faktora koji utiču na prodaju i kupovinu automobila u Evropi tokom poslednjih nekoliko godina, poslovni rezultati kompanije Chevrolet su, i očekuje se da će i dalje biti, neprihvatljivi. Iz tog razloga, doneta je odluka da se prekine prodaja putničkih automobila Chevrolet u zapadnoj/centralnoj Evropi. Međutim, kompanija Chevrolet će nastaviti da nudi kompletan asortiman putničkih automobila Chevrolet u Rusiji i Zajednici nezavisnih država. Pored toga, GM ostaje posvećen Evropi kao ključnom regionu i u budućnosti će fokusirati svoje resurse na Opel/Vauxhall brendove u Evropi.

Prekidajući prodaju novih automobila u Evropi, da li planirate da prekinete svoje partnerstvo sa Mančester junajtedom?

Partnerstvo sa Mančester junajtedom je globalne prirode i nameravamo da održimo ovaj odnos kako bi nastavili sa unapređenjem Chevrolet marke širom sveta. Posebno smo ponosni na to što se Chevrolet leptir-mašna sada nalazi na novim dresovima Mančester junajteda.